Skip to content

Cart

Your cart is empty

Sign up for our newsletter and get 10% off your first purchase.

*The discount code cannot be used on Sophie Bille Brahe, AF Agger and sale items.

Legal notice

HANDELSBETINGELSER

Velkommen til LUBAROL's webshop. Ved handel på denne hjemmeside accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler i LUBAROL's webshop.

 

PRIVAT POLITIK

LUBAROL er forpligtet til at beskytte Deres private oplysninger. Kun autoriseret personale inden for virksomheden kan bruge oplysninger indsamlet fra individuelle kunder. Vi evaluerer hele tiden vores systemer og data, for at sikre den bedst mulige service til vores kunder. Regeringen har lavet en række specifikke retningslinjer for uautoriseret handlinger imod computer systemer og data. Vi undersøger sådanne handlinger med henblik på retsforfølgelse og/eller civilforfølgelse for at få refunderet skader fra De ansvarlige. 

 

Når du gennemfører en handel med os, indsamler vi data om dig med følgende formål: 

1. Fremsendelse af varer og faktura samt eventuelt anden kontakt omkring handlen

2. Eventuelt fremsendelse af nyhedsmails og/eller anden markedsføringsindhold, hvis du vælger at acceptere det førnævnt

Følgende data indsamles:

Vi indsamler: navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.

Videregivelse af data:

Vi videregiver ikke persondata til tredje part.

Opbevaring af data:

Vi opbevarer din data på en dedikeret server hos vores hosting partner.

Sletning af data:

De kan få slettet din data skulle du ønske dette. Dette kan gøres ved at rette henvendelse til os. Der kan dog være data, som ikke kan slette som følge af lovgivning, så som regnskabsloven.

 

KØB AF VARER

Ved køb af varer i LUBAROL's webshop skal du udfylde dine personlige informationer såsom navn, adresse og betalingsinformationer. Når dette er gjort, vil du modtage en bekræftelse af din bestilling pr. e-mail. Vær opmærksom på, at dette ikke er den endelige ordrebekræftelse. Når betalingen er godkendt og varen er registreret, vil du modtage en endelig ordrebekræftelse. Hvis du har yderligere spørgsmål så kontakt da venligst LUBAROL på +45 2466 0065 alle hverdage mellem kl. 11.00 og 18.00 eller skriv til hello@lubarol.com.

 

RETURRET

LUBAROL's webshop giver 14 dages fuld returret gældende fra den dag du modtager dine varer. Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen. Emballage, klistermærker, hangers og lign. må ikke være ødelagt, brudt eller fjernet fra varen. I så fald tages den ikke retur. Retursedlen skal være udfyldt og vedlagt i pakken. Du finder returseddel vedlagt i din forsendelse. Du kan også kontakte os på hello@lubarol.com, så sender vi den til dig. Varer uden udfyldt returseddel tages ikke retur. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, overfører vi købsbeløbet, eksklusiv fragtomkostninger, til det kreditkort, som varen er blevet betalt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for at varen er afsendt. Udgifterne til returnering af varer skal betales af køberen.

 

GAVERETURNERING

Hvis du har modtaget en gave, der er købt i LUBAROL's webshop og ønsker at returnere varen, kan vi bytte den til en anden vare af samme værdi. Hvis du derimod finder en vare, der er dyrere har du mulighed for at betale differencen og få den tilsendt i stedet for. Udgifter i forbindelse med returnering samt ny levering dækkes af dig selv. I begge tilfælde skal du kontakte LUBAROL på+45 2466 0065 eller hello@lubarol.com. Returnering foregår som beskrevet under returret. Ønskes pengene tilbage, kan de kun refunderes til det kreditkort, der har betalt gaven.

 

REKLAMATIONER

LUBAROL's webshop handler under købeloven og under de retningslinjer der er givet af forbrugerstyrelsen. Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra LUBAROL, skal påberåbes inden 8 dage efter modtagelse. Reklamationer foregår efter købelovens regler. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Det betyder, at du kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet. Dette gælder dog ikke fejl, skader eller slidtage som skyldes forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindelig slid. Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer kontakt venligst LUBAROL på tlf. +45 2466 0065 eller hello@lubarol.com.

 

INDPAKNING

Alle varer leveres indpakket i silkepapir og evt. i LUBAROL pose.

 

SEND SOM GAVE

Du kan vælge at få varen pakket ind som gave. Afkryds blot dette i kurven. Det koster ikke ekstra at få pakket ind som gave. Vi kan også sende gaven direkte til modtageren, hvis du indtaster deres adresse som leveringsadressen. Varen leveres selvfølgelig lækkert indpakket og ønsker du at skrive en personlig hilsen, udfyldes det i notat feltet.

 

UDSOLGTE VARER

Viser det sig, at varen du ønsker, er udsolgt, kontakt da venligst LUBAROL på+45 2466 0065 eller hello@lubarol.com.

 

GENERELT

Vi sender alle varer som pakkepost, det gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer. Varerne er forsikrede under forsendelsen og ved modtagelse bedes du kontrollere pakkens indhold. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager det, skal du anmelde det til det valgte fragtfirma med det samme, eller senest 2 dage efter modtagelsen og returnere varen til os. LUBAROL er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transporten. LUBAROL tager forbehold overfor fejl, og udsolgte varer. Lubarol har til en hver tid ret til at annullere en ordre som skyldes ovenstående.

 

SIKKERHED

Sikkerheden på LUBAROL's webshop er i top, idet al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Med andre ord, er det kun NETS der har adgang til dine data. Hverken LUBAROL eller andre uvedkommende har mulighed for at se de data, der udveksles ved køb. I LUBAROL's webshop er dine personlige kontaktoplysninger 100 % fortrolige og vi garanterer, at ingen andre kan få adgang til dem.

 

TOLD OG MOMS

Bestiller du fra et EU-land betales der dansk moms, men ingen told efter reglerne om varernes frie bevægelighed. Bestiller du derimod fra et land udenfor EU, kan der blive påført lokale skatter og told som vi ikke kan drages til ansvar for, men til gengæld fratrækkes dansk moms. Hvis dette er tilfældet, vil du blive kontaktet af fragtfirmaet. Vær opmærksom på, at dette kan forsinke forsendelsen en del, da varerne bliver holdt tilbage i tolden. Det er derfra dit ansvar at tage kontakt til fragtfirmaet og betale de påførte meromkostninger.

 

LEVERING OG TRANSPORT

Du kan vælge at afhente varen i vores butik eller at få den leveret til døren/pakkeboks. 

Levering i Danmark foregår med GLS eller PostNord, og du har mulighed for at vælge mellem at få leveret pakken til din adresse, eller til en pakkeshop/pakkeboks i nærheden af din bopæl.

Ved køb for over 1000 kr. sender vi fragtfrit i Danmark!

Vi sender varen hurtigst muligt, se dog retningslinjerne for levering:

  • Danmark: 1-3 hverdage.
  • Norden: ca. 1-6 hverdage.
  • Europa: ca. 2-6 hverdage.
  • USA: ca. 5-8 hverdage.
  • Resten af verden: ca. 5-10 hverdage.

Skulle der opstå forsinkelser hos fragtfirmaet kan LUBAROL ikke drages til ansvar. I tilfælde af udeblevne leverancer, fremsender vi en ny leverance uden beregning.

 

UDLANDET

LUBAROL sender ud i hele verden. Alle forsendelser til udlandet bliver sendt med PostNord. Fragtomkostninger vil fremgå af ordregodkendelsen, inden du betaler.

 

RISIKOEN FOR VARERNE

Risikoen for varer købt i LUBAROL overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

 

BETALING

I LUBAROL's webshop kan du betale med betalingskortene Dankort, eDankort, VISA, Mastercard, Maestro, Visa Electron, American Express, Maestro og JCB samt MobilPay. Alle priser i LUBAROL's webshop er angivet i DKK og er inklusive 25% moms, medmindre varen er til et ikke EU land. Se afsnittet med TOLD OG MOMS.

 

HVOR BLIVER MIN PAKKE AF?

Hvis din pakke udebliver eller du bliver utålmodig, så kontakt os på+45 2466 0065 eller hello@lubarol.com. Husk at finde dit ordrenummer frem. Vi vil sende dig trackingnummer så du kan spore din pakke.

 

KONTAKTOPLYSNINGER

LUBAROL
Gothersgade 28
1123 København K
Danmark

Tlf. +45 2466 0065
E-mail: hello@lubarol.com